Ingefærshot

Hjemmelavet ingefærshot. Og ja, der kan sagtens tilføres en sjat vodka, hvis det skal være en ‘weekendsnack’.  Foto: Grønne Sager

Lav din egen ingefærshot
…én der ikke bare smager krads, men faktisk smager godt …

Tilberedningstid: 25 minutter
Trækketid: Mindst  12 timer

Holdbarhed: Den kan snildt holde en uge i køleskabet.

Du skal bruge:
– 60 gram skrællet ingefær
– 6 dl vand
– Saft fra to citroner
– 2 spsk. honning

Sådan gør du:
1. Skræl ingefæren (evt skrab skrællen af med en teske).
2. Snit ingenfæren i tynde skiver.
3. Put ingefæren i en gryde med vandet.
4. Giv det et opkog og lad den køle af i ca. 20 minutter (under låg).
5. Bland citronsaften og honningen i og lad det trække i 10-12 timer.

6. Hæld væsken gennem en finmasket si og derefter på flaske.

Tip: Skræl ingefæren med en teske. Det er både hurtigere og mere effektivt end at skære siderne af med en kniv. Foto: Signe Emilie Willesen Smith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *